ATATÜRK İLKOKULU ŞİİR DİNLETİSİ

Okulumuzda, öğretmenlerimizden Serdar KARADAŞ tarafından düzenlenen bir etkinlik gerçekleştirilecektir. Bu etkinlik, okulumuz öğrencilerinin sergileyeceği bir ŞİİR DİNLETİSİ'ne ev sahipliği yapacaktır. Şiir dinletisi, öğrencilerin sahne performanslarıyla şiirleri okuyarak, duygusal ve sanatsal bir deneyim sunmayı amaçlamaktadır. Bu etkinlik, öğrencilerimizin şiir yazma becerilerini geliştirmek, şiirin güzelliklerini keşfetmek ve kendilerini ifade etme yolunda cesaretlendirmek için önemli bir fırsat sunmaktadır. Okulumuzdaki tüm öğrenci ve öğretmenler, bu dinletiye katılarak sanat dolu bir atmosferde bir araya gelme fırsatı bulacaklardır. Şiir dinletisi, okulumuzdaki kültürel etkinliklerin zenginleştirilmesine ve öğrencilerimizin sanatsal yeteneklerinin desteklenmesine katkıda bulunacaktır.

24.05.2023 135

24-05-2023