ATATÜRK İLKOKULU ŞİİR DİNLETİSİ

Okulumuzda gerçekleştirilen Şiir Dinletisi, öğretmenlerimizden Serdar Karadaş tarafından öğrencilerimizle birlikte titizlikle hazırlanmış ve başarıyla gerçekleştirilmiştir. Bu anlamlı etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Hakkı DOĞRAMACI ile birlikte Şube Müdürlerimiz Dr. Ümit DOĞAN ve Kazım İNCEL de katılım sağlamışlardır. Şiir dinletisi, katılımcıların sanatsal bir deneyim yaşamasına ve öğrencilerimizin yeteneklerini sergilemesine imkân tanımıştır. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Şube Müdürlerimizin etkinliğe katılımı, okulumuzun kültürel etkinliklerine verdikleri önemi ve öğrencilerimizin sanatsal gelişimine olan desteklerini göstermektedir. Öğrencilerimizin şiirlerini başarılı bir şekilde sunmaları, onların kendilerini ifade etme becerilerini ve sanatsal yeteneklerini sergilemelerine vesile olmuştur. Bu tür etkinlikler, okulumuzun eğitim ortamını zenginleştiren ve öğrencilerimizin kişisel ve sanatsal gelişimine katkı sağlayan önemli bir parçasıdır. Emeği geçen herkesi tebrik ediyor ve bu tür etkinliklerin artarak devam etmesini diliyoruz.

09.06.2023 166

09-06-202309-06-202309-06-202309-06-2023