Atatürk İlkokulu

Vizyon: Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.

Misyon: • Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. • Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. • Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. • Çevremize de eğitim vermek için varız. • Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. • Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 09:00-15:00
Isınma: Kalorifer
Servis Bilgisi: Okulumuza 2 köyden taşıma ile öğrenci gelmektedir.
Sportif Etkinlikler: Okulumuz öğrencileri ebru, judo , Mangala alanlarında dereceler elde etmiştir.
Bilimsel Etkinlikler: Meraklı Bilim Günleri
Proje Çalışmaları: İyilik Kutusu adlı projemiz uygulanmaya konmuştur.

Telefon - 0264 471 54 01

WEB - https://kati.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. ŞEHİT SELİM GEDİK CD. HALI SAHA SK. ATATÜRK ILKOKULU BLOK NO 8 KARAPÜRÇEK / SAKARYA

Öğretim Şekli :Normal eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezindedir.

Ulaşım Şehir merkezine 20 dakikada bir belediye otobüsü çalışmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Sakarya İl merkezine 25 km Akyazı ilçesine 10 km Karapürçek İlçe Merkezindedir.